Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2024 » Gegužės » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.05.2024, 18:57
Medicinos Naujienos Peržiūrų (268)

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D gali prisijungti prie vitamino D receptoriaus (VDR) jūsų ląstelėse, paleisdamas eilę signalų, kurie gali turėti įtakos jų augimui, vystymuisi ir išgyvenimui

Sužinok daugiau ...
01.05.2024, 18:24
Pasąmonės Galios Peržiūrų (347)
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsiskiria įgimtu gebėjimu nušviesti kelią į gėrį.
Sužinok daugiau ...
01.05.2024, 18:12
Pasąmonės Galios Peržiūrų (401)

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Sužinok daugiau ...
01.05.2024, 17:45
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (259)
Breyeris nurodo, kad prireikus kriptovaliutą jau galima atsekti, nes ji veikia per blokų grandinės tarpusavio kompiuterių tinklą. Jis priduria, kad teisėsaugos institucijos jau veiksmingai susekė ir sugavo nusikaltėlius, vykdančius finansinius nusikaltimus arba plaunančius pinigus, gautus iš neteisėtos veiklos naudojant kriptovaliutas.
Sužinok daugiau ...