07.05.2024, 12:23
Paprasto obuolių pyrago receptas
Šiandien pristatau paprastą variantą, kaip pagaminti obuolių pyragą, kuriam reikia vos keturių ingredientų. Paruošimo procesas toks paprastas, kad sugebės pagaminti net ir virtuvės naujokas. Dalinuosi šiuo receptu, tik imkite ir gaminkite!
Skaityk toliau
07.05.2024, 12:10
Mylimiausi čirviniai blynai su kefyru
Šiandien aš Jums noriu parodyti tiek savo, tiek savo vaikų pačius mylimiausius čirvinius blynus, kuriuos aš gaminu su kefyru. Beje, man šie čirviniai blynai patys gardžiausi truputį pravėsę, šitaip būna labai traškūs. Visiškai atvėsę - sausoki.
Skaityk toliau
29.04.2024, 21:53
Kopūstų sriuba su vištienos kukuliais, bulvėmis ir morkomis
Pasikartosiu dar kartelį - su šeima stengiamės valgyti vis daugiau vištienos. Tad šiandien dar vienas receptas - kopūstų sriuba su vištienos kukuliais, kuris mums labai patiko. Pagaminimas tikrai nėra sunkus, o skonis labai geras. Net neverta daug pasakoti apie šią sriubą, tik galiu pasakyti - privalote išmėginti jau šiandien.
Skaityk toliau
21.04.2024, 11:09
Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!
Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai išvirtų, o visa kita labai paprasta ir vyksta ganėtinai greitai.
Skaityk toliau
19.04.2024, 07:03
Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų sausainiai taip pat labai gardūs kartu su stikline pieno arba karšta kakava, mmm, gardumėlis...
Skaityk toliau
03.04.2024, 20:23
Blyneliai (sklindžiai) su obuoliais (receptas)
Mano vyras turi labai aiškią nuomonę kai kuriais klausimais. Ir jis kartais savo tiesa būna taip įsitikinęs, kad neįmanoma jį perkalbėti. Tačiau, kartais aš jį pergudrauju. Kad ir su šiais sklindžiais. Jis visada sako, kad keptų obuolių kur jie bebūtų jis nevalgo (bet juk tai taip skanu!).
Skaityk toliau
26.03.2024, 11:01
Jautienos liežuvis su krienų ir majonezo padažu
Besiartinant šventėmis vis dažniau sugrįžtu į lietuvišką virtuvę. Prisiminimai apie Kalėdas padeda prisiminti tai ką gamindavo šioms šventėms mano mama, ką gaminau prieš keletą metų pati. Yra patiekalų kurie ruošiami ne taip ir dažnai. Tad, dabar apie juos.
Skaityk toliau
|