Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2023 » Sausio » 2

Saudo Arabija: smarkus lietus antrą kartą per savaitę užtvindė Džidą

Ketvirtadienį ir penktadienį keliuose Saudo Arabijos regionuose prasidėjo smarkios liūtys, kurios jau antrą kartą per kelias savaites užtvindė Džidos gatves, o artimiausiomis dienomis laukiama dar stipresnių liūčių.

Internete paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti, kad judrūs keliai užpildyti vandeniu, o daugybė automobilių atsargiai važiuoja per juos. Kituose vaizdo įrašuose automobiliai beveik visiškai panardinti į vandenį.

Tikroji žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes Paranormal LT Youtube kanale:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 18:31 Receptai – Patiekalai Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nela...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 08:20 Lenkijoje rastas garsaus avantiūristo A.Jaczewicz lobis
Archeologai rado XVII a. pabaigoje ir XVIII a. pradžioje gyvenusio garsaus lenkų sukčiaus Antonijaus Jačevskio (Anthony Jaczewicz) lobį. Monetų lobis buvo aptiktas Jelenos  (Jeleniowskie) kalnuose.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 07:48 "Aš neišeisiu." COVID-19 genomo atradėjas dėl persekiojimo gyvena ant kartono už laboratorijos ribų

Vuhano virusologijos instituto profesorius Zhang Yong-Zhenas (Zhang Yongzhen) pradėjo sėdimąjį streiką po to, kai iš jo buvo atimta laboratorija. Jis apsigyveno po pastato durimis ir kelias dienas miegojo verandoje. Mokslininkas teigia, kad Kinijo...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 07:29 10 frazių, įrodančių, kad vyrui tikrai rūpite
Žodžiai gali turėti galingą poveikį, ypač kai juos ištaria žmogus, kuris jums rūpi. Kai vyrui nuoširdžiai rūpite, jo žodžiai gali atskleisti jo jausmų gilumą.

Skaityti daugiau