Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Istorinės Asmenybės » 2023 » Sausio » 21

Už skiepus pasisakantis Elonas Muskas prisipažįsta, kad antrasis "Covid Booster" vos jo nenužudė

Už skiepus pasisakantis Elonas Muskas prisipažino, kad antrasis Covid-19 stiprinamasis švirkštas vos jo nenužudė

Vėlų penktadienio vakarą Elonas Muskas socialiniame tinkle "Twitter" pasidalijo savo asmenine patirtimi, susijusia su "Covid" injekcijomis, ir paaiškino, kad susidūrė su "dideliu šalutiniu poveikiu".

"Twitter" vadovas keliose žinutėse rašė, kad jautėsi taip, tarsi "mirtų", ir kad jo jaunam pusbroliui, kuris buvo "geriausios sveikatos", pasireiškė miokarditas - širdies raumens uždegimas, kuris po vakcinos įvedimo išplito visame pasaulyje, ypač tarp jaunų vyrų.

"Antrasis sustiprinantis skiepas man sukėlė didelį šalutinį poveikį. Kelias dienas jaučiausi taip, tarsi mirčiau. Tikėkimės, kad nebus jokių negrįžtamų pakitimų, bet nežinau", - tviteryje rašė E. Muskas.

Jis pridūrė: "O mano pusbroliui, kuris yra jaunas ir puikios sveikatos, pasireiškė rimtas miokarditas. Turėjo vykti į ligoninę."

Trečioje žinutėje E. Muskas paaiškino, kad gauti antrąjį stiprintuvą buvo ne jo pasirinkimas, bet reikalavimas apsilankyti "Tesla" padalinyje Berlyne, Vokietijoje.

"Reikėjo apsilankyti "Tesla Giga Berlin". Ne mano pasirinkimas", - sakė jis.

Kitame pranešime E. Muskas paaiškino, kad jam nekilo jokių problemų gaunant pirminę "Johnson & Johnson" vakciną ar pirmąjį mRNA stiprintuvą.

"Aš turėjau OG C19 prieš pasirodant vakcinoms ir tai iš esmės buvo lengvas peršalimas. Paskui turėjau "J&J" vakciną be jokio blogo poveikio, išskyrus tai, kad man trumpam skaudėjo ranką", - rašė jis tviteryje.

"Tesla" įkūrėjas pridūrė: "Pirmasis mRNA stiprintuvas buvo gerai, bet antrasis mane sugniuždė".

Šie įrašai buvo atsakas į "Rasmussen Reports" tviterio žinutę, kurioje pranešama, kad maždaug 12 mln. žmonių, pasiskiepiję vakcina, galėjo patirti "didelį šalutinį poveikį".

E. Muskas anksčiau yra pareiškęs, kad palaiko mRNA vakcinas.

"Kad būtų aišku, aš palaikau vakcinas apskritai ir konkrečiai COVID vakcinas", - 2021 m. tviteryje rašė E. Muskas. "Mokslo duomenys yra vienareikšmiški."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
Jei norite patys palepinti save ar draugus originalumu, pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus mėsainius. Juose labai skanus ir kvapnus faršas, o taip pat įdaras-siurprizas. Tokį skanumėlį įvertins bet koks gurmanas!...

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 15:05 Receptai – Patiekalai Skanūs žuvies kotletai

Batono riekeles užpilame pienu ir paliekame pamirkti. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale kartu su svogūnu, bei nuspaustu batonu. Paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvolio...

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 07:48 "Aš neišeisiu." COVID-19 genomo atradėjas dėl persekiojimo gyvena ant kartono už laboratorijos ribų

Vuhano virusologijos instituto profesorius Zhang Yong-Zhenas (Zhang Yongzhen) pradėjo sėdimąjį streiką po to, kai iš jo buvo atimta laboratorija. Jis apsigyveno po pastato durimis ir kelias dienas miegojo verandoje. Mokslininkas teigia, kad Kinijo...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 07:29 10 frazių, įrodančių, kad vyrui tikrai rūpite
Žodžiai gali turėti galingą poveikį, ypač kai juos ištaria žmogus, kuris jums rūpi. Kai vyrui nuoširdžiai rūpite, jo žodžiai gali atskleisti jo jausmų gilumą.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 07:18 2024 m. gegužės 14 d. horoskopas: Zodiako ženklai, kuriems žvaigždės daro įtaką pokyčiams ir galimybėms
Šiandien Mėnulis yra Liūto ženkle, todėl į gyvenimą žvelgiame pozityviai. Kai Mėnulis yra Liūte, beveik visi nori tikėti geriausiu ir tikisi laimės. Tokia yra Liūto ženklo įtaka. Na, tai nėra bloga įtaka. Ką manote jūs?...

Skaityti daugiau