Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2023 » Sausio » 1

Kairiosios pakraipos asmenybė Cher puola antivakserius, teigdama, kad jie yra atsakingi už jos gripą "Didelio B*tch"

Trumpo nekenčianti amerikiečių dainininkė, aktorė ir televizijos laidų vedėja Cher užsipuolė antivakserius, kaltindama juos dėl savo "didelio b*tch" gripo.

Gruodžio mėn. pradžioje 76-erių metų atlikėja tviteryje teigė, kad praėjusiais 2022 m. delsė pasiskiepyti nuo gripo dėl antivakserių propagandos ir dabar kenčia nuo nuolatinio kosulio ir deginančio jausmo gerklėje.

‘Popmuzikos deivė’ pareikalavo, kad kiekvienas, turintis žinių apie galimą gripo ir Covid-19 skiepų žalą, turėtų šią informaciją pasilikti sau.

"GOT FLU,& IT'S MAJOR BITCH", - rašė Cher. "NEGALIU NUSTOTI KOSĖTI [IR] GERKLĖ [DEGA]".

"Ketino skiepytis nuo gripo, bet suabejojo dėl antivakserių PROPAGANDOS. Jei nenorite skiepų, pasilikite tai sau. Kas gi yra blogai su šiais [žmonėmis]", - tęsė ji.

Seni Cher tviterio įrašai įrodė, kad ji jau anksčiau, dar per Trumpo administraciją, buvo nusistačiusi prieš vakcinas ir pakeitė savo toną Bideno valdymo metu.

Naujausią Cher tviterio įrašą smarkiai sukritikavo socialinės žiniasklaidos vartotojai.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. O ką, jūs manote? Dalinkitės komentaruose.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 10:00 Daugiau nei 1600 metų senumo paslaptinga geležies kolona glumino mokslininkus: atsirado versija
Ši paslaptinga geležies kolona Indijoje buvo veikiama gamtos stichijų daugiau nei 1 600 metų. Tad kodėl ji niekada nerūdijo? Ar gali geležinė konstrukcija stovėti 1 600 metų ir nerūdyti, nors buvo veikiama gamtos stichijų?...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:40 Atrasta įkaitusi planeta, karštesnė už daugelį žvaigždžių
Kalifornijos Riversaido universiteto astrofizikas Stephenas Kane'as (Stephen Kane) ir jo komanda, naudodami TESS erdvėlaivio duomenis, atrado uolėtą planetą, kuri tiesiog švyti išlydyta lava.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:25 Atrastas Aleksandro Didžiojo vonios kambarys
Archeologai, atlikdami tyrimus Egėjo rūmuose šiaurės Graikijoje, aptiko Aleksandro Didžiojo vonios kambarį. Žinoma, kad garsusis karvedys šiuose rūmuose praleido vaikystę.

Skaityti daugiau