Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 29

2 iš 10 karvių, kurioms buvo sušvirkšta mRNA preparatų, miršta iš karto

Australijos pieno gamintojai verčiami galvijams švirkšti pavojingas mRNA vakcinas, kurių sudėtyje yra spyglių baltymų, kad tik galėtų tęsti veiklą. Kaip ir žmonėms, daugeliui gyvulių šios injekcijos sukelia sunkias reakcijas ir didelė dalis jų miršta iš karto.

Remiantis pranešimais, 35 iš 200 karvių, suleidus joms toksiškos vakcinos, patyrė "staigią mirtį".

Uncanceled.news praneša: Analitikai mano, kad privalomas karvių skiepijimas yra tiesioginis išpuolis prieš maisto tiekimą. Daugelis jų klausia, ar piene ir kituose šalutiniuose produktuose nebus smailiojo baltymo, kuris iš tikrųjų pakenkė gyvuliams.

"Pieninių gyvulių bandos DNR yra pakitusi. Pienas yra pakeistas, o jūs jį vartojate. Sviesto sudėtis, jogurtas, sūris ir mėsa yra pakeisti. Ar vištiena ir kita mėsa bus kita?" Principia Scientific International (PSI), Jungtinėje Karalystėje teisiškai įregistruota bendrovė, įsteigta labdaros tikslais, teigė savo interneto svetainėje paskelbtame pareiškime.

Įmonės teigimu, visi turėtų būti atsargūs vartodami pieno produktus, taip pat jautienos produktus, pavyzdžiui, mėsainius. PSI taip pat siūlė patiems auginti savo maistą ir kurti privačias, neženklintas ir niekada neskiepytas bandas.

"Laikas įsteigti bendruomenės ūkių asociaciją, kurios nariai būtų ūkininkai, nepriklausantys sistemai, turintys bandas arba gyvulius, kurie nėra skiepijami ar ženklinami, kad privačių žmonių bendruomenė galėtų būti ekologiškai užaugintų gyvulių vartotojais", - pridūrė ji.

Privalomos COVID-19 mRNA injekcijos gyvūnams nėra moksliškai pagrįstos

Naujasis Pietų Velsas (NSW) buvo pirmasis, kuriame galvijų bandoms buvo įšvirkšta mRNA. Naujojo Pietų Velso vyriausybė motyvuoja, kad gyvuliai skiepijami siekiant juos apsaugoti ne tik nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), bet ir nuo snukio ir nagų ligos (Snukio ir nagų ligos) bei gūžių/gumbų ligos.

Kaip teigia vicepremjeras ir Naujojo Pietų Velso regioninio departamento ministras Polas Tulas (Paul Toole), šis žingsnis yra svarbus etapas siekiant užtikrinti vakcinų technologiją, kuri apsaugos 28,7 mlrd. dolerių vertės Australijos gyvulininkystės pramonę.

"Naujojo Pietų Velso nacionalinė vyriausybė itin rimtai vertina snukio ir nagų ligos grėsmę, o šis žingsnis yra dar vienas žingsnis į priekį rengiantis galimam ligos protrūkiui", - sakė P. Toole'as. Jis pridūrė, kad jau parašė laišką vakcinos gamintojui, kad šis priimtų jo iššūkį iki kitų metų rugpjūčio 1 d. sukurti vakcinas, paruoštas naudoti ir gaminti NSW.

Kitaip tariant, pastaruoju metu vykdomoje mRNA vakcinacijos galvijų bandose akcijoje nėra jokio mokslo.

"COVID-19 mums parodė, kad kuriant vakcinas turi būti ištirtos visos įmanomos galimybės, ir mes nepaliksime akmens ant akmens", - sakė Tūlas, turėdamas omenyje, kaip buvo paspartintas vakcinos įgaliojimų patvirtinimas.

Žemės ūkio ministras Dugaldas Saundersas (Dugald Saunders) teigė, kad JAV biotechnologijų bendrovei "Tiba Biotech" buvo suteiktos laisvos rankos gaminti kuo daugiau mRNA injekcijų, kad neva būtų apsaugota daugiamilijardinė Australijos gyvulininkystės pramonė. Jis sakė, kad labai svarbu kuo greičiau sukurti mRNA vakcinas nuo snukio ir nagų ligos.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą, kuriame daktarė Jane Ruby atskleidė sociopatus, besiruošiančius galvijams ir gyvūnams suleisti mRNA vakcinas.

Šis vaizdo įrašas yra iš "High Hopes" kanalo svetainėje Brighteon.com.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Taigi, turite savo augintinius, esate ūkininkas... pasidomėkite, ką savo augintiniams naudojate. O, gali būti taip, kad kitą ryte pabudę nebeturėsite savo pragyvenimo šaltinio... Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.09.2019 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Bulvių duona
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje. Mieles ištrinkite su cukrumi. Į šią masę įdėkite 2 arbatinius šaukštelius miltų, išmaišykite ir atidėkite. Nulupkite lupenas ir sutrinkite bulves ir t.t. Skanaus!...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 10:00 Daugiau nei 1600 metų senumo paslaptinga geležies kolona glumino mokslininkus: atsirado versija
Ši paslaptinga geležies kolona Indijoje buvo veikiama gamtos stichijų daugiau nei 1 600 metų. Tad kodėl ji niekada nerūdijo? Ar gali geležinė konstrukcija stovėti 1 600 metų ir nerūdyti, nors buvo veikiama gamtos stichijų?...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:40 Atrasta įkaitusi planeta, karštesnė už daugelį žvaigždžių
Kalifornijos Riversaido universiteto astrofizikas Stephenas Kane'as (Stephen Kane) ir jo komanda, naudodami TESS erdvėlaivio duomenis, atrado uolėtą planetą, kuri tiesiog švyti išlydyta lava.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:25 Atrastas Aleksandro Didžiojo vonios kambarys
Archeologai, atlikdami tyrimus Egėjo rūmuose šiaurės Graikijoje, aptiko Aleksandro Didžiojo vonios kambarį. Žinoma, kad garsusis karvedys šiuose rūmuose praleido vaikystę.

Skaityti daugiau