Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Birželio » 27

Pats sau diagnostikas ir apie skaudančius sąnarius

Ligos retai užpuola žmogų tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Dauguma susirgimų formuojasi palaipsniui, visada būna įspėjančių simptomų ir požymių. Pasitikrinkite savo sveikatos būklę, naudodami vengrų medikų testą.

Liežuvio apnašos kalba apie peršalimą arba skrandžio negalavimą. Jei apnašos atsirado dėl nesmarkaus peršalimo, tai kelis kartus per dieną skalaukite burną vandeniu su soda ar citrina.

Storas kaklas - skydliaukės negalavimo požymis. Šį negalavimą sukelia jodo trūkumas. Ruošdami maistą, naudokite joduotą druską. Dažniau valgykite jūrų žuvis arba vartokite jodo tabletes.

Baltos dėmės ant odos gali būti vitamino B12 trūkumo pasekmė, diabeto ar skydliaukės ligos požymis. Jei baltos dėmės išsisklaidė po visą kūną arba šis reiškinys tęsiasi ilgą laiką, būtina kreiptis į gydytoją.

Suskilinėjusios lūpos kalba apie vitaminų ir mineralinių medžiagų trūkumą. Tokiais atvejais organizme trūksta vitamino B12, kalcio ar gyvybiškai svarbaus magnio.

Dėl jų trūkumo oda darosi labai sausa. Padidinkite oro drėgnumą bute! Tepkite lūpas riebiu kremu ar vazelinu. Valgykite daugiau pieno produktų ir patiekalų, paruoštų naudojant mieles.

Pleiskanos kalba apie vitamino A arba B trūkumą, taip pat apie hormonų nepakankamumą. Valgykite daugiau salotų ir vaisių. Pleiskanojančią odą būtinai reikia prižiūrėti, kitaip ant jos gali susidaryti įtrūkimai. Naudokite specialų šampūną ir darykite minkštinančias vonias. Tepkite odą drėkinamuoju ar riebiu kremu. Venkite aromatizuoto muilo ir drabužių iš sintetinių audinių.

Ištinusios kulkšnys ir blauzdos rodo vandens perteklių organizme. Tai gali būti širdies ar inkstų susirgimo pasekmė. Priežastimis gali būti ir per ilgas sėdėjimas ar stovėjimas. Vakare dėkite kompresą ir masažuokite kojas. Daugiau sportuokite! Lipkite laiptais, užuot važiavę liftu. Ilgai važiuodami transportu, daugiau judinkite galūnes ir pagal galimybę atsistokite. Namie treniruokite kojas: butą apeikite ant pirštų galiukų. Avėkite patogią avalynę. Pagyvenę žmonės, jei rekomenduoja gydytojas, turėtų nešioti gydomąsias kojines.

Rausvai rudi nagai rodo inkstų negalavimą. Kol liga neįgavo sunkios formos, gali pakakti kelių savaičių trukmės kraujo valymo kurso. O jei simptomai bus jau labai akivaizdūs, reikia atlikti medicininius tyrimus.

Vilna skaudantiems sąnariams

Prieš kelerius metus man pradėjo skaudėti alkūnes ir keliai Prisiminiau kažkur girdėjusi, kad avių (ir ožkų, ir šunų) vilna turi gydomųjų savybių. Nusimezgiau antrankovius ir antkelius. Kad nenuslinktų, kraštus mezgiau tarsi gumele, o vidurį - lygiu raštu Apsimaudavau, kai būdavau namie, ir prieš naktį. Karšta, žinoma, buvo. bet teko pakenteti. Rezultato nereikėjo ilgai laukti, nuo to karto alkūnės ir keliai rūpesčių nebekelia. Bet, galbūt, man tai pavyko ir dėl to, kad neužtrukau su gydymu. Vaistų nevartojau.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Prieš pasinaudodami informacija apie patarimus, būtinai pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. P nuomonė nebūtinai sutampa su straipsnių autorių nuomone.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Prakaitavimui arbata (čiobrelis, liepžiedžiai, ramunėlė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: čiobrelis, liepos žiedai, ramunėlės žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
13.05.2024 laikas 20:09 Kuo maitinti sąnarius: geriausi maisto produktai ir pagrindiniai mikroelementai
Pagerinti sveikatos būklę padės gydomoji gimnastika, gyvenimo būdo pokyčiai, avalynės pasirinkimas. Tačiau ne mažiau svarbu - į kasdienę mitybą įtraukti produktų ir mikroelementų, kurie prisotintų organizmą naudingomis medžiagomis. Kokie tai produkta...

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 17:49 Myliu tave, bet save myliu labiau
Iš karto noriu pasakyti, kad ši frazė nereiškia, jog reikia leisti sau būti mylimai ir tiesiog pasinaudoti vyru. Tikrai ne.

Skaityti daugiau

13.05.2024 laikas 17:37 5 moteriškos frazės, kurių nemėgsta vyrai
Net tvirčiausi santykiai gali būti sugriauti dėl netinkamų žodžių. Kartais pakanka pasakyti mylimajam vieną jam nemalonią frazę - ir rezultatas bus gilus įžeidimas arba rimtas kivirčas.

Skaityti daugiau